امکان این هست که دادستان اثبات جرم دوم را منوط به جرم اول بداند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۲ #99328690

باتوجه به صورتجلسه کلانتری و نامه پزشکی قانونی ولی بدون شاهد از طرف وکیل متهم رد
تعقیب و اعتراض به قرار وطی زمانی، کیفرخواست، و رفع اتهام، برای بار دوم مرتکب تکرار مجدد جرم قدرت نمای با سلاح سرد چاقو و سنگ ومراحل صورتجلسه و نامه پزشکی قانونی و پس از این رفع اتهام و صدور کیفرخواست رای قطعی صادر شد پرونده دوم با حضور شاهد و
پرینت پیامکهای ارسالی توهین و تهدید و استعلام از اداره مخابرات و منتظر دستور قضایی دادستان، هستم و با توجه به اینکه پروندها ادغام شده بود وجلسه رسیدگی با حضور شاهد درتاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۵برگذار شد، امکان این هست که دادستان اثبات جرم دوم را منوط به جرم اول بداند و
قرار صادر کند

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک و مستندات می بایست بررسی گردد

مدارک و مستندات پرونده مستلزم بررسی ست ..

با سلام
مستحضر باشید اظهارنظر نیازمند بررسی مدارک و مستندات موجود در پرونده می باشد .

باسلام. در هر صورت امکان این امر وجود دارد.

باسلام ممکن است رای یا قرلر اولی در پرونده موثرباشد بهتراست مدارک ومستندات خودتان را ارسال تا بررسی شوند واظهارنظر قطعی صورت پذیرد.

سلام
اظهارنظر نیازمند بررسی مدارک و مستندات موجود در پرونده می باشد .

مبهم نوشتید.اما هر شکایتی که نمودید جداگانه بررسی خواهد شد.