من میتونم از قاضی بخوام خانوادشو به عنوان مطلع بیاره دادگاه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۳ #99317690

سلام خسته نباشین ؛ من حدود ۶ ماه پیش حدود ۲۳ میلیون وسایل شرکت رو به یه فردی دادم تا بعضی از وسایل شخصا استفاده کنه ، بعضی دیگه رو برادرش بده و بقیه رو بفروشه به دوستاش ، دو نفر شاهد هم برای این موضوع هست ، فاکتور هم اون لحظه براش صادر کردم ۲ نسخه ، از روی حواس پرتی من ایشون فقط یکی از فاکتور ها رو امضا کرد و شاهد ها هم دیدن که امضا کرد فاکتور رو ، هم شاهد ها هم من فکر کردیم دوتاشم امضا کرده چون فاکتور ها دوبرگی بودن ، توی فاکتور ذکر شده که ایشون ۶۰ روز مهلت داره که پول من رو بده ؛ وقتی ایشون وسایل رو برد و من اومدم دفتر متوجه شدم که فاکتوری که دست من هست رو امضا نکرده ، چند بار بهش زنگ زدم ایشون هم به بهانه های مختلف هی امروز و فردا کرد ، من الان ازش شکایت کردم ، قاضی هم ازم شاهد هامو خواسته ، اون وسایل رو برده خونشون دیگه ، من میتونم از قاضی بخوام ( اگه خواست رای رو به اون بده ) خانواده شو به عنوان مطلع بیاره دادگاه ؟ امکانش هست قاضی حکم بازرسی خونشو بده ؟ چون من یه وایت برد بزرگ اموزشگاهی بهش دادم اون رو حتما باید پیچ میکردن دیوار ، جای پیچ های اون مشخصه ؛ اگه بازم راهی برای اینکه من بتونم حقم رو ازش بگیرم به ذهنتون میرسه بگین ، تو جلسه ی اول کلا کتمان کرد وسایل من رو برده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان تقاضا کرد تصمیم با دادگاه است

سلام.
شما در حضور شهود اقدام کردین پس با شهادت شهود هم احتمالا به حق خود میرسید.