فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۳ #99310092

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار . همسر اینجانب مهریشو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و بنده ملکی ( زمین مسکونی ) دارم که میخوام به پدرم هبه کنم تا توقیف نشه البته شرعا ملک مذکور متعلق به پدرم است چون ثمن‌ معامله رو پدرم به بنده داد ولی به اسم من ثبت شده . حال سوالم این دو مورد است۱ آیا این عمل من فرار از دین است ؟ ۲ با توجه به بیکار شدن اینجانب و نداشتن مال دیگری هبه دادن این ملک چه تاثیری در دعوای اعسار دادگاه دارد ؟ با تشکر فروان . ممنون میشم به طور کامل راهنمایی بفرمایید چه کاری به صلاح است

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فرارازدین تلقی نمی شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید خیر اگر قبل از مطالبه مهریه بودهباشد فرار از دین محسوب نمی شود .

اگر همزمان با روند رسیدگی باشد به تشخیص دادگاه می تواند فرار از دین محسوب شود.

با سلام. خیر فرار از دین حساب نمیشود.

اگر انتقال پیش از ابلاغ اجراییه باشد مصداق فرار از دین نیست، همچنین مستثنیات دین در خصوص منزل مسکونی موضوعیت دارد و نه زمین.

بنام خدا،معاملات قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شوند.

با احترام نقل و انتقال قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمیشود