چگونه چک ضمانت را از شخصی که منکر دادن چک میشود،پس بگیریم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۴ #99300984

سلام و عرض ادب

اگه شخصی چکی به کسی به عنوان ضمانت بده بعدش توی قرارداد یا جایی دیگه هم ذکر نشده، حالا میخوایم چک رو پس بگیریم میگه شما چکی به من ندادید، ما هم ازش رسیدی چیزی نداریم.

چطوری میشه ازش شکایت کرد چکمو میخوام ازش؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس با شهادت شهود میتونین دادخواست استرداد لاشه چک رو مطرح کنید

بایستی دادخواست استرداد چک را بدهد و با قسم دادن ادعایتان را اثبات نمایید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید درصورت عدم استردادچک دعوی حقوقی استردادچک را به استناد شهادت شهودمطرح کنید در صورت نداشتن شاهدتقاضای اتیان سوگند نمایید

با توجه به انکار گیرنده چک به عدم دریافت چک از شما اگر حاضر به تایید کتبی عدم دریافت ان از شما نیست ضمن درخواست انسداد چک در بانک نسبت به شکایت کیفری خیانت در امانت نموده و گواهی تقدیم شکایت را به بانک تحویل بدهید. ضمنا چنانچه ضمانت موضوعا منتفی شده باشد، شما حق طرح دادخواست استرداد لاشه چک را نیز خواهید داشت.

دادخواست استرداد چک نمایید . به شاهد یا اقرار یا سوگند استناد کنید.

ازطریق اظهارنامه تقاضای استردادچک ضمانت رابخواهید

سلام . باید شاهد داشته باشید یا این که خودش اقرار کند یا این که در دادگاه تقاضی اتیان سوگند نمایید .