سرقت زیر ۲ ملیون تومان مجازاتش قابل تبدیل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۶ #99297

باسلام و عرض خسته نباشید بنده ب اتهام یک فقره سرقت ب مدت ۱ هفته برای بدرقه ب آگاهی و طی مراحل ب زندان منتقل شدم و ازم انگشت نگاری و عکسبرداری شده.فرداصب ساعت ۹ دادگاهه آخرمه من الان با وثیقه بیرون هستم مبلغ سرفت زیر ۲ ملیون تومانه میخاستم بپرسم آیا مجازات های جایگزین شامل حال من میشه یا خیر؟؟اگر میشه کدوم مجازات میشه.ولازم ب ذکر است ک من ب دادگاه اطفال ارجاع داده شدم و فاقد هرگونه سابقه ی کیفری و حقوقی هستم و بار اوله ک این اتفاق برام افتاد.آیامنو بخشش شامل میشه یا ن؟؟متشکرمیشم اگر قبل ساعت ۹ صب بهم پاسخ یدید از ترس و نگرانی شبوروز ندارم

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است بتوانید از مجازات جایگزین حبس استفاده کنید و حتما باید وکیل بگیرید.