با چه موضوعی طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۷ #99291130

باسلام و احترام.
از شخصی به اتهام ممانعت از حق از طریق قفل زدن به درب پیلوت اشتراکی که سبب مانع از ورود ماشینم به داخل پیلوت میشد طرح دعوی نمودم. در دادگاه آن شخص محکوم شد و حکم نیز توسط اجرای احکام و ضابط قضایی اجرا شد.(خوانده قفلهای را باز کرد.)
خوانده الان با بد پارک کردن ماشینش، جلوی ورود ماشینم به داخل پیلوت را گرفته است. حال باید به چه اتهامی از وی شکایت کنم یا به دادگاه بدوی مراجعه کنم و بگم هنوز ممانعت میکند؟باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت می باشد

تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت می باشد

بدوا با اطلاع کلانتری موضوع را صورتجلسه و سپس به استناد آن و حکم محکومیت قبلی تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت نمایید.

سلام.می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کیفری نمایید...

سلام می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

سلام در ابتدا با کلانتری اطلاع دهید در موقع ایجاد مزاحمت و تحت عنوان مزاحمت و ممانعت درپارک صورت جلسه نمایند و سپس اقدام به شکایت نمایید

با سلام ،شما می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کیفری نمایید