سوالم اینه که ایا میتونه با اون قولنامه خونه رو از ما بگیره؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۰۳۹ #99277899

مادربزرگ بنده حدود ۱۵ سال پیش قصد خرید ملکی را در شهر دیگر داشته که بنا بر اعتماد پولش را به یکی از اشنایان که در ان شهر زندگی میکرده، میدهد تا آن ملک را برایش بخرد
آن شخص هم به بنگاه میرود و خانه را بنام خودش قولنامه میکند، و از فروشنده میخواهد تا ده روز مهلت بدهد که مادربزرگ بنده از شهرستان بیاید و سند رسمی بنامش در محضر خورده شود، که همین طور هم شد

حالا بعد از گذشت ۱۵ سال ورثه آن فرد که قولنامه بنامش خورده ادعا دارد که این ملک مال پدر من بوده،
و اینکه در قولنامه ای که انها دارند ذکر شده که این قولنامه در سه برگ تنظیم شده و بعد از تنظیم سند در دفترخانه از درجه اعتبار ساقط است.

(قولنامه بنام اشنامونه ولی سند بنام مادربزرگ)
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . بار اثبات ادعا بر عهده خود او میباشد .

سلام
ورثه باید ادعای خودشان را مبنی بر مالکیت ملک از جانب پدرشان اثبات نمایند حال آنکه اولا سند به نام مادربزرگ شما خورده و ثانیا انتقال سند قویا از جانب صاحب قولنامه بوده و در دفتر اسناد ثبت شده است . به نظر بنده اثبات ورثه سخت است .

سلام با توجه به اینکه در متن قید شده بعد از تنظیم سند قولنامه فاقداعتبار است قولنامه استنادی ارزش قانونی نداردالبته بررسی مدارک برای اعلام نظر دقیق مورد نیاز است

با سلام
با توجه به توضیحات داده‌ شده و تنظیم سند رسمی و انتقال ملک بعد از قولنامه طرح چنین دادخواستی راه بجایی نخواهد برد

طبق قانون کسی که سند رسمی به نام او هست مالک هست

سلام
دور از ذهن است که نتیجه خاصی عایدشان شود.

مالک کسی است که سند رسمی به نام اوست، مدعی باید ادعای خود را ثابت کند