دوباره دادخواست مطالبه وجه چک و تامین خواسته داده, مگر میشود دوباره به موضوعی که رسیدگی کامل شده از نو دوباره رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #99267758

با سلام و خستنه باشی
من یک فقره چک سفید امضا در معامله ای داده بودم بعد طرف دویست میلیون بدون دلیل نوشت و اقامه دعوا کرد بعد از چندین جلسه رسیدگی حکم به نفع من صادر شد و در تجدید نظر قطعی شد حالا با گذشت چندین سال دوباره دادخواست مطالبه وجه چک و تامین خواسته و اعسار داده است مگر میشود دوباره به موضوعی که رسیدگی کامل شده از نو دوباره شکایت حقوقی کرد میشه راهنمایی کنید چکار کنم با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طبق فرمایشات شما ، حکم بر نفع شما صادر شده و بایستی چک مذکور به شما عودت داده میشد زیرا ایشان خیانت در امانت نموده بودند و چک سفید امضای شما را به اجرا گذارده بودند .
برای اظهار نظر دقیق بایستی مدارک شما رویت و پرونده مطالعه گردد .

در پاسخ به سوال فوق نیازمند ارائه رای صادره میباشد لیکن در صورتی که قبلا در ماهیت دعوای فوق رسیدگی و رای قطعی صادر شده باشد اعتبار امر مختوم داشته و امکان رسیدگی مجدد فراهم نمی باشد
رای صادره را به شعبه جدید ارائه نمایید...

سلام.اگر رای صادره حکم به بی حقی شخص بوده امکان طرح مجدد رو نداره اما اگر رای صادره قرار رد دعوی بوده طرح مجدد آن بلا اشکال است.