همسرم چند بار و تا چه زمان میتواند به بهانه این که جهیزیش در منزل دیگران است حکم بازدید بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۳ #99252226

سلام. من به استرداد جهیزیه محکوم شدم اما به قاضی اجرای احکام اعلام کردم وسایل از دسترس من خارج شده و حاضرم پولش و بر اساس نظر کارشناس پرداخت کنم اما ایشان در ابتدا به همسرم حکم بازدید منزل جهت استرداد را داد که با حضور مامور کلانتری مشخص شد وسایل موجود نیست . به همین دلیل همسرم در خواست جلب منو از قاضی طی لاحیه ای کرده بود .سپس قاضی من را احضار کرد که دلیل نبود جهیزیه را توضیح دهم و من در جلسه که توسط ایشان صورت برداری شده دلایلم رو بر اساس رای توضیح دادم و ایشان با توجه به این که گفته بودم پولش و میدم زیر اضهارات من دستور ارزیابی دادن . ولی امروز متوجه شدم همسرم با مامور رفته خونه یکی از دوستانم و گفته جهیزیه اونجاست ولی بازم چیزی پیدا نکرده با این توضیحات من دو سوال دارم
۱- همسرم چند بار و تا چه زمان میتواند به بهانه این که جهیزیش در منزل دیگران است حکم بازدید بگیره و وارد خونه مردم بشه و کل زندگیشون و بگرده

۲- در صورت نبود جهیزیه در این منازل ، ایا صاحبان این منازل میتوانند از این خانم به جرم سلب اسایش و ... شکایت کنند ؟

لطفا کمکم کنید چون همسرم با همین فرمون که داره جلو میره فکر کنم خونه خود قاضی هم میگرده اخر و به این شکل داره ابروی من و خودش و تو شهر ما که اتفاقا یه شهر کوچک هم هست میبره . باتشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
هرگونه بازرسی و بازدید از از اماکن مسکونی منوط به ارائه از مقام قضایی صالح می باشد.
در صورتی که بر اساس نظریه کارشناسی میزان ارزش جهیزیه محاسبه گردیده و محکومیت به پرداخت حاصل شده باشد به صرف پرداخت مبلغ مذکور حق هرگونه اقدام ذوجه سلب می گردد

بسمه تعالی : فرض مذکور : تا زمان استرداد کامل جهیزیه یا ماعوض یا قیمت آن هر چند باری که تقاضا نماید به صلاحدید قاضی محترم پرونده میتواند حکم بازدید را اخذ نماید اما معمولا قضات محترم یک الی دو مرتبه بیشتر دستور بازدید نمیدهند .
لطایف کلام : اگر برابر قیمتی که کارشناس اعلام نظر کردند بحساب سپرده دادگستری واریز کنید مانع تمام خطرات احتمالی از جمله بازرسی منزل به منزل توسط ایشان خواهید شد کما اینکه به نفع شما نیز بعضاخواهد شد زیرا اگر زوجه نقاضای مثلی نماید کما اینکه برای شما هزینه بیشتری بهمراه داشته باشد