با فرار از خدمت، به دادگاه احضار خواهم شد یا بدون حضور بنده قاضی رای را صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۵۲ #99243537

با عرض سلام و احترام.
بنده چند سال پیش محل خدمت سربازی را حین انجام خدمت سربازی ترک کردم (سرباز فراری). پس از آن چند مرتبه مامور نیروی انتظامی به درب منزل ما مراجعه نمود ولی نتوانستند بنده را دستگیر نمایند. حال پیامکی برای بنده مبنی بر ارجاع پرونده به شعبه ی بازپرسی-نظامی ارسال شده است. چند سوال در این رابطه از خدمتتون داشتم:
۱- آیا در این مرحله از کار، به دادگاه احضار خواهم شد یا بدون حضور بنده قاضی رای را صادر خواهد کرد؟
۲-به طور کلی بهترین کار برای بنده در این شرایط چیست؟ خود معرفی به یگان خدمتی یا انتظار برای احضار به دادگاه؟
۳- حضور یا عدم حضور بنده در دادگاه، تاثیری بر رای قاضی خواهد داشت یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

با سلام
دادگاه از شما دعوت میکند تا در جلسه رسیدگی حاضر شوید و چنانچه حاضر نشوید رای غیابی صادر میشود
ولی بهتر است برای دفاع از خود در جلسه حاضر شوید

سلام
دادگاه حتما شما را دعوت خواهد کرد و بهتر است حاضر شوید و ضامن هم با خود ببرید در صورت عدم حضور دادگاه غیابا رسیدگی و حکم صادر خواهد کرد

بدون حضور شما هم رسیدگی انجام میشود و رای غیابی صادر میگردد
بهرحال حضور شما و دفاع از خودتون بی تاثیر نیست

دادگاه نیروهای مسلح اقدام به احضار شما کرده و در صورت عدم حضور به صورت غیابی اقدام به صدور رای خواهد کرد . در صورت خود معرفی قطعا در رای صادره تاثیر خواهد داشت .