با توجه به رای غیابی ایا صندوق پول دیه را واریز می کند یا واخواهی میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #99225800

سلام
در سال ۹۳ تصادف کردم و در فروردین ۹۵ پول دیه را از صندوق خسارات بدنی دریافت کردم و پرونده مختومه شده است طرف مقصر حادثه بیمه نداشته و در حال حاضر از سال ۹۵ اقساط صندوق تامین خسارت بدنی را می دهد در سال ۹۷ به علت همان تصادف دچار عوارض مغزی شده ام که مجدد پرونده جدیدی ایجاد کرده و رای دادگاه ۸ درصد دیه صادر شد
اما به علت عدم حضور متهم و نداشتن هیچ آدرس و تلفنی از ایشان به علت تغییر موارد گفته شده دادگاه 《رای غیابی》صادر کردند.
در اجرای احکام پرونده مختومه شده و یک نامه به من دادند گفتند ببرم صندوق حالا با توجه به رای غیابی ایا صندوق پول دیه را واریز می کند یا واخواهی میکند.
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صندوق خسارات بدنی سمتی برای طرح دعوی واخواهی نداشته و تنها ملزم به اجرای دستورات قضائی برای پرداخت است .