با توجه به مسدود بودن حساب آیا می توان دیه دریافت نمود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۸ #99188124

به عنوان ضامن چک از من شکایت شده و تامین خواسته زدن و تمام حسابام بلوکه شده از طرفی تصادف کردم کارای پروندم تموم شده قراره دیه بگیرم در چه صورتی میتونم این مبلغ دیه رو بگیرم؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است لکن امکان توقیف دیه نیز وجود دارد

با درود فراوان
از صندوق دادگستری وجهتان را میگیرید و یا چکی از بیمه دریافت میکنید ارتباطی با حسابتان ندارد .

سلام راهی ندارد واگر پول به حساب شما واریز شود به نفع دارنده چک توقیف و به حساب دادگستری واریز خواهد شد .

سلام. توقیف حسابهای ضامن به منظور تامین مطالبات طلبکار صورت می گیرد. بنابراین وجوه موجود در حساب یا وجوه واریزی به حساب، قابل برداشت نیست.