محاسبه اجرت المثل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۰۵ #99186

با عرض سلام
اجرت المثل آپارتمانی که سه دونگ آن به نام زوجه ثبت شده است، چگونه با حکم قاضی محاسبه می شود؟ با توجه به اینکه زوجه مهریه خود را که عندالاستطاعه می باشد به اجرا گذاشته و از حقوق زوج کسر می گردد و توانایی مالی دیگری برای زوج باقی نمانده است. این سه دونگ در زمان صلح و صفا به نام زوجه ثبت شده است و ایشان الان قصد جدایی داشته و از سه دونگ سهم خود به عنوان حربه بر علیه زوج استفاده می کند. آیا قاضی می تواند بابت سهم زوجه از سه دونگ (نه برای مهریه) آپارتمان را برای فروش به مزایده بگذارد تا طبق ماده 337 قانون مدنی طلب زوجه پرداخت شود؟ با توجه به این نکته که تنها سر پناه زوج برای نگهداری فرزندان همین آپارتمان است.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قیمت منطقه توسط کارشناس تعیین خواهد شد. لذا مستثنیات دین محسوب خواهد شد.