به من گفتند رضایت محضری مالک نیاز است که رضایت نمیدهند در این مورد چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۰ #99176307

سلام.
بنده در سال ۱۳۶۸ سرقفلی مغازه ای را با پرداخت مبلغ روز ان با سند تنظیمی ( اجاره نامه ) در محضر خریداری کردم سوال من این است که در حال حاضر بنده صاحب سر قفلی هستم یا کسب و پیشه یا هر دو ان؟ در سال ۱۳۸۲ مالک ان فوت نمود و وراث نیز ملک را فروختند ( به ۳نفر ) الان میخواهم شغل عوض کنم یکی از مالکان رضایت داده اما ۲ نفر دیگر رضایت نمیدهند اگر با این وضعیت تغییر شغل بدهم ۲ مالک دیگر میتوانند از من شکایت و سرقفلی را پس بگیرند؟ مالکان جدید علیرغم تذکرات متعدد بنده تا به حال از دادن شماره حساب ( برای پرداخت اجاره ملک که ماهی ۲۰ هزار تومان است ) به من خودداری نموده اند و من نیز هنوز اجاره را به حساب مالک قبلی ( که در سال ۱۳۸۲ فوت کرده و شماره حساب هم توسط دادگاه به من معرفی شده) واریز میکنم و تا به حال نیز در این سالها هنوز مبلغی به اجاره ملک اضافه نکردم ایا این مورد نیز برایم مشگل ساز نمیشود؟درضمن مالکان گاز مغازه من را نیز (که مشترک با ملک بود) قطع کردند و با مراجعه اداره گاز به من گفتند رضایت محضری مالک نیاز است که ان دو نفر مالک نیز رضایت نمیدهند در این مورد چکار کنم؟ طولانی شد ببخشید ممنون میشم مرا به بهترین روش راهنمایی کنید خدا نگهدار

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا سرقفلی دارد دوما تغیر شغل با ید رضایت تمام مالکین باشد یا با اجازه دادگاه تغیر داده شود ثالثا اجاره بها را به اداره ثبت واریز کنن و طبق قانون اگر توافقی بر اجاره جدید نشود تا هنگام تعدیل اجاره بها از سوی مقام قضایی اجرت المثل در مبنای اجرتالمسما می باشد