چطور فیش حقوقی و میتوانم باطل کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۷۵ #99171147

باسلام بنده فیش حقوقی برای دوستم برای طلاق همسرش در دادگاه گذاشتم و چند بار ابلاغیه برای بنده آمده که ایشان را ظرف مدت ۱۰ روزه معرفی کنید و آن شخص از آمدن امتناع میکند و به دنبال رضایت از گرفتن بخشش در مهریه است والان تمام حساب های اینجانب که فیش گذاشتم مسدود در آخر اگر انطرف خودش را حاظر نکند من باید چکار کنم تا دیر نشده و چطور فیش حقوقی و میتوانم باطل کنم سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کفیل مکلف است طبق نظر مقام قضایی متهم را حاضر نماید در صورت عجز کفیل از حاضر نمودن متهم نزد مقام قضایی، وجه الکفاله به نفع دولت ضبط میگردد

ابطال فیش امکانپذیر نمی باشد . تنها باید مکفول خود را معرفی کنید والا وجه الکفاله از اموالتان توقیف و دریافت خواهد شد .

سلام تا زمانی که محکوم علیه را در دادگاه حاضر ننماید از حساب شما رفع توقیف نمی گردد و شما تا مبلغی که وثیقه را پذیرفته اید ملزم به پرداخت می باشید. از اجرا تقاضای جلب نمایید و اگر می توانید خود اقدام به جلب محکوم علیه نماید.

سلام باید حتما طرف را به دادگاه معرفی نمایید .