آیا بی اطلاعی شخصی که به من فروخته میتونه باعث بشه که محکوم به پرداخت خسارت به من نشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #99168987

با سلام
شخصی ملکی را به دو نفر فروخته و من این ملک را از نفر دوم خریدم...این ملک اپارتمان پیش فروش بوده و فاقد سند و بصورت قولنامه ای خریداری شده...نفر اول خریدار طبق قانون حق تقدم در خرید شکایت کرده و دادگاه دستور ابطال قرارداد من رو داده...در همون دادگاه شخصی که من ازش اینجا رو خرزدم ادعا کر که اطلاعی از مال غیر بودنش نبوده و خودش را صاحب ملک میدونسته و بخاطر همین اقدام به فروش ملک کرده...حالا من میخوان از نفر اول و دوم شکایت کرده و درخواست ثمن معامله و خسارت کنم...میخواستم بدونم که ایا بی اطلاعی شخصی که به من فروخته میتونه باعث بشه که محکوم به پرداخت خسارت به من نشه؟ الان ارزش ملک ۵ برابر شده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از مالک اول و شخصی که ملک را به شما فروخته به جرم فروش مال غیر شکایت کنید.
ولی موضوع این است که میزان خسارت یا غرامات شما اصولا بر اساس ارزش روز ملک محاسبه نمیگردد.