آیا شماره مجازی را میشود پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۸۱ #99167587

سلام خسته نباشید یکی با شماره مجازیه امریکا به دوست من پیام داده و خیانت شوهرشو براش توضیح داده و بعد دیلیت اکانت کرده میخواستم ببینم دوست من میتونه پیگیری بکنه و اون فرد و پیدا کنه؟دوستم فقط با یه گوشیه دیگه از یه قسمتی از چت عکس گرفت و شماره را هم دارد ولی از تمام پیام ها اسکرین شات نداره

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعید است در صورت شکایت به نتیجه برسند

امکان طرح شکایت می باشد ولی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

به مخابرات مراجعه نموده و سئوال بفرمایید تا راهنمایی شود.

با سلام هرچند امکان پیگیری شماره های مجازی سخت است ولی امکان رهگیری از طریق IP و ISP در چنین مواردی از جمله از طریق سایت ساخت شماره مجازی شرکت مورد نظر وجود دارد چون اکثر ارائه دهنده اکانت مجازی، اطلاعات مشتریان را در پایگاه های داده خود ذخیره می کنند تا در موارد سوء استفاده و استعلام مراجع قانونی شناسایی آن ها ممکن شود. بنابراین شناسایی و رهگیری این شماره ها از طریق سایت ارائه دهنگان خدمات اینترنتی یا همان ISP ممکن می گردد که چنانچه این کار در ایران انجام شده باشد با همکاری اپراتور ایرانی محدوده دکل آنتن دهی شماره مورد نظر رو مکان یابی و شناسایی میکنند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر، قابل پیگیری نمی باشند .

درود
امکان شکایت وجود دارد لیکن نتیحه مشخص نمی باشد .

باسلام
از طریق دادگاه های ایران اقدام فرمایید.