آیا می توانم این وکالت را ابطال نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۱ #99142708

باسلام. در سال ۹۶ به درخواست همسرم، طی وکالت بلاعزل، حضانت پسرم را به ایشان واگذار نمودم. طلاقی صورت نگرفته و زندگی مشترک ادامه دارد.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا طلاق صورت نکیرد حضانت معنا ندارد

وکالت اعطایی شما در عمل کار بی فایده ای است چرا که توافقات شما در زمان طلاق باید از سوی قاضی پذیرفته شود

سلام
وکالت بی اعتبار و بی فایده است
حضانت با حکم دادگاه و در زمان طلاق توسط قاضی باید صادر گردد

توافق درخصوص حضانت خارج از دادگاه فاقد اثر قانونی می باشد و هرزمان بخواهید میتوانید حضانت را داشته باشید (فرزند بالای ۷ سال)

سلام
وکالت مزبور بی اعتبار است.

سلام
این وکالت لغو و بی اثر است زیرا در مورد حضانت توافقات افراد الزامی ندارد مگر اینکه در زمان طلاق در دادگاه قاضی بپذیرد.

سلام
در فرض سوال ، اگر طلاقی صورت نگرفته باشد و زندگی ادامه دارد پس حضانت معنا ندارد.