آیا سهامداران شرکت به نسبت سهم خود، ملزم به پرداخت بدهی شرکت می باشند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۱ #99137902

سلام
من یک شرکت سهامی خاص را که نمایندگی پخش ، فروش و توزیع محصولات تولیدی شرکت من را داشت به دلیل خسارت وارده به شرکت، به مبلع ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان محکوم کردم و حکم قطعی شد. سپس پرونده به اجرای احکام برده شد ومشخص شد مالی ندارد.( اعم از ملک ، پول نقد، کالاو....) فقط سهام شرکت را می توان توقیف کرد که آن هم ۱ میلیون تومان بیشتر ارزش ندارد. با توجه به اینکه این شرکت ۳ سهامدار دارد که همگی پولدار هستند، می توانم چون سهامدار هستند پول را از ایشان طلب نمایم؟ راه قانونی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مسئولیت سهامداران به نسبت سهام است

مسولیت سهامداران تا میزان سهام شان هست.

به نام خدا
با سلام
در جواب سوال خیر اما می توانید دادخواست ورشکستگی بدهید و بعد از آن هم تحت شرایطی به صورت کیفری پیگیری نمایید.
موفق باشید

با سلام سهامداران در شرکت سهامی خاص مسیولیت پرداخت ندارند اما شما می توانید دادخواست ورشکستگی شرکت را مطرح و اگر به تقلب یا تقصیر ثابت شد باعث جلب مدیران شرکت خواهد شد

درود سهامدارن از اموال شخصی خود ملزم به پرداخت نیستند.

سلام
هرگاه دارایی شرکت کافی نبود شما حق دارید علیه مدیران (گردانندگان) شرکت طرح دعوی کنید. پیشنهاد می شود تامین خواسته مد نظرتان باشد.

با سلام
سهامداران شرکت در شرکتهای سهامی عام و خواص تنها به میزان سهام خود در شرکت مسئولیت دارند ولاغیر . اما اگر در این رابطه مدیران شرکت مرتکب تقصیر یا تخلف شده باشند مسئول هستند و میتوانید علیه آنها طرح دعوا کنید