آیا بعد از قطعی شدن حکم میتوان درخواست تخفیف کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۳۰ #99132144

حکم ۶ ماه حبس تعزیری را تجدیدنظر هم تایید کرده است آیا میتوان درخواست تخفیف نمود

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید درخواست تخفیف مجازات را به دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال نمایید که با شرایط تخفیف از جمله گذشت شاکی یا شرایط جبران خسارت طرف مقابل یا عدم سابقه کیفری میتوانید از شرایط تخفیف استفاده نمایید

سلام و درود، می‌توانید درخواست‌ خود را به مرجع صادر کننده ی رای تجدیدنظر ارایه نمایید و‌ با گذشت شاکی امکان آن بیشتر خواهد بود؛ موفق باشید.

با سلام تنها راه شمول تخفیف مجازات برای شما با توجه به قطعی شدن رای دریافت رضایت از شاکی است که میتواند در اجرای احکام ودر حضور قاضی اجرا باشد و یا از طریق دفاتر اسناد رسمی و بعد از ان درخواست تخفیف مجازات نمایید که پرونده به دادگاه بدوی صادر کننده ارسال میشود

بله می توانید درخواست تخفیف مجازات را به دادگاه تجدید نظر ارایه نمایید

باسلام
با توجه به وجود شرایط مخففه که احراز آن توسط دادگاه انجام میگیرد شما می توانید تقاضای تخفیف نمایید.

سلام با توجه به نوع جرم و شرایطی از جمله رضایت شاکی و غیره بله

بله می توانی درخواست تخفیف به شعبه تحدیدنظر صادر کننده حکم تقدیم کنی