چه اقدامی در راستای احقاق حقوق قانونی و شرعیم در این مورد باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #99125879

باسلام وعرض عدم خدمت وکلای ارجمند بنده طی پرونده عدم ایفای تعهد سه سالی پیگیر پرونده ای هستم و خسارات فراوانی دیده ام وطی ابلاغیه شعبه در ۳ مرحله بابت کسری هزینه دادرسی مبالغی را پرداخت نمودم که اکنون بعد از این همه وقت دوندگی و هزینه مجددا ابلاغ گردیده دو میلیون و پانصد دیگر نیز باید بپردازم و ده رو هم وقت دارم و چون توان مالی پرداخت نداشتم با اینکه طی نامه ای از ریاست دادگستری درخواست کمک و مساعدت در این موضوع را دادم قاضی شعبه رای بر رد دعوی صادر نموده و با مراجعه اعلام نمودن مبالغی هم که پرداخت نموده ای هیچ میشود لطفا بنده را راهنمایی و ارشاد نمایید چه اقدامی در راستای احقاق حقوق قانونی و شرعیم در این مورد باید انجام دهم با سپاس از وکلای ارجمند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از ابتدئا باید درخواست اعسار هم می دادید. لذا مجددا طرح دعوی به انضمام درخواست اعسار کنید.

سلام. مجددا طرح دعوا نمایید.

سلام.بایستی مجددا طرح دعوی کنید چون تا زمانی که هزینه دادرسی پرداخت نشود دادرسی جریان پیدا نمی کند.