آیا امکان فسخ قراداد به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله،ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #99110325

سلام
پدرم ۱۳ سال پیش به عموم خونه ای رو فروخته و ایشون فقط بخشی از ثمن معامله رو پرداخت کردند و بعد ۱۲ سال که پدرم فوت شدند متوجه شده ایم، عمویم پول معامله رو به طور کامل پرداخت نکرده است، پدرم جانباز اعصاب و روان و از کار افتاده است و ۱۵ سال متاسفانه خونه نشین شده بود و عمویم هم وکیل است، با توجه به اینکه در قراداد گفته شده هیچ کس حق فسخ ندارد و کلیه خیارات رو از خود ساقط نموده است.
آیا میشود قرارداد رو فسخ کرد؟
قرارداد هم دست نویس است.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد قابل فسخ نیست الباقی ثمن معامله را طی دادخواست مطالبه نمایید و اگر خسارات قراردادی پیش بینی شده آنرا هم موضوع دادخواست قراردهید

سلام . خیر فقط حق دادخواست مطالبه باقی مانده ثمن محفوظ است .

چون بخشی ازثمن معامله پرداخت شده بیع محقق شده و ازطرفی حق فسخ ساقط شده لذا این معامله قابل فسخ نیست

آیا میشود قرارداد رو فسخ کرد؟
ابتدا باید دادخواست الزام به پرداخت ثمن را مطرح کنید
بعد در صورتی که الزام ممکن نبود می توانید قرارداد را فسخ کنید

اما می توانید مبلغ باقی مانده را با خسارات تاخیر تادیه و ... مطرح کنید
موفق باشید