چطور بدانم چه چیزهایی به من ارث رسیده است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۶ #99068630

با عرض سلام
پدر من ۷ ماه پیش فوت کرده است و یکی از وراث که خواهرم می باشد تقاضای انحصار وراثت در شورای حل اختلاف داده است. یک دادنامه دو ماه پیش دستم در ثنا رسیده است که ذکر شده ارث به من ۲/۱۵ متوفی می رسد.
پدر من در طول عمرش هیچوقت از دارایی هایش برای ما نمی گفت و همچنین به خاطر مشکلات عدیده بین من و خواهر و برادرانم هم نمی دانم چی چیز و چقدر به من ارث رسیده است. اصلا سندی دست من نیست و مطمئن هستم پدر من چندین ملک داشته است...
نظر بر اینکه شورای حل اختلافی که رجوع کرده اند بیرون از شهر محل زندگی من است ؛ من در کلان شهر هستم و متاسفانه بچه ها در یکی از بخش های اطراف که ۲ ساعت فاصله است اظهار کرده اند و متوفی هم در کلان شهر محل زندگی من فوت نموده است
۱- چطور باید متوجه شوم چه املاکی به نام من خورده است....
۲- آیا می توانم سند مشا از ثبت اسناد بگیرم...
با تشکر بسیار از شما عزیزان

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و‌درود . شما میبایست تصاضای تحریر ترکه و اموال متوفی نمایید .

می توانید دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید

میتوانید دادخواست تحریر ترکه را به شورای حل اختلاف بدهید.

دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید

بااحترام
باید دادخواست تحریر ترکه بدهید تا سهم الارث شما مشخص داده شود

اگر تحریر تذکه نشده درخواست تحریر ترکه بدهید

با سلام
تقاضای تحریر ترکه کنید