آیا شوهرم میتواند علیه من شکایت کند که من سرویس طلا را دزدیده ام؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۷۰۱ #99068231

با سلام
من ۱۳ ساله ازدواج کردم حدود ۸ سال پیش شوهرم همه طلاهای منو که مقداریش رو از خانه پدرم آورده بودم و مقداریش رو موقع عقد خانواده شوهرم بعنوان هدیه به من داده بودند رو فروخت و خانه ای خریدیم.
بعد از ۵ سال کمی وضع مالیمون بهتر شد و شوهرم رفت واسم النگو و سرویس طلا خرید و جایگزین طلاهای فروخته شده ام کرد ( فاکتور به اسم شوهرم هست و هم اکنون در دستش هست )
اکنون که ما، در شرف طلاق هستیم و من در خانه بابام هستم و تقاضای طلاق دادم شوهرم علیه من شکایت کرده که طلاها رو از خانه دزدیده ام و با خودم برده ام و از طریق دادگاه خواسته تا طلاها رو پس بدم.
در حالی که من فقط النگوها رو با خودم آورده ام و سرویس طلا و مابقی طلاهام در خانه مانده و دست شوهرم هست.

حال من چند تا سوال دارم لطفا راهنماییم کنید :
۱) آیا شوهرم میتونه علیه من شکایت کنه که سرویس طلا را دزدیده ام(در حالی که طلاها رو من نیاورده ام)؟
شاهدی ندارد.
۲) آیا من نمیتونم کاری کنم که طلاها رو پس ندهم و بعنوان هدیه (هبه) تلقی بشه؟
میتونم مدعی بشم که طلاها رو واسم هدیه داده؟
اگر میتونم لطفا بگین چطوری؟
۳) اگه نتونه ادعای دروغینش رو مبنی بر سرقت طلاها ثابت کنه میتونم علیه اش شکایت کرده اعاده حیثیت کنم؟ ترتیب اثر می دهند؟
ممنون میشم پاسخ کامل و واضحی به من بدین

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان بایستی ادعایش را اثبات نماید نه شما ، شما میتوانید ادعای ایشان را رد نمایید و حتی طلاهایی که در اختیار دارید را پس ندهید و بگویید طلایی در اختیارم نیست .

سلام طلاهای خریداری شده به عنوان هبه محسوب می شود وشما می توانید طلاها را تبدیل به مال دیگری یا وجه نقد نمایید در این صورت قابل استرداد نیست و ادعای ایشان علیه شما رد خواهد شد و شما در صورت اثبات مبنی بر دزدی می توانید علیه او اعاده حیثیت کنید.

با سلام در صورت تبدیل طلاها به وجه نقد و ..می توانید از استرداد ان جلوگیری نمایید،ادعای همسر شما احتمالا رد می شود

۱.شکایت ایشان بابت سرقت طلاها رد میشود
۲ .تحت شرایطی می توانید ، طلاها راپس ندهید
۳. اگرواقعا دروغ گفته باشد می توانید اعاده حیثیت کنید