پیش خرید آپارتمان درصورت عدم تعهد مالک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۲ #99055

پیش خرید اپارتمان در صورتی از مالک خریداری شود ولی مالک با سازنده مشارکت داشته باشد و بخواهد اقلام موردنظر رو به مالک تحویل دهد رو درصورتی که مالک چون بامن معامله کرده و سازنده امضا نکرده قولنامه رو چه میشود...چون تو قولنامه ای که نوشتیم چیزی از اقلام مورد نظر نوشته نشده وفقط نوشتیم حدودا ۱۵۰متر اپارتمان به انضمام انباری،پارکینگ،راه پله و یک هشتم لابی و اسانسورو امتیازات اب مشترک و برق اختصاصی و گازاختصاصی....منظورم اینه چون ما مبایعه نامه نوشتیم و قرارداد پیش فروش نوشته نشده و مالک میتونه از سر ته ساختمان بزند...ولی بنده قراردادی که مالک با سازنده مشارکت کردند رو برام کپی هاشو داده د گفته مثله همین قراداد میزنم ولی منظورم اینه چون امضا نکرده که طبق سازنده میسازد میتونه از سروته ساختمان بزند و من کاری نتونم بکنم...

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک متعلق به مالک بوده است ایشان حق مالکیت و فروش آنرا داشته اند و سازنده مشکل ساز نخواهد بود.