زمان ارائه دفاعیات در دادگاه تجدید نظر چه موقع است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۲ #99019817

با سلام
در دادگاه کیفری رای صادر شده مهلت تجدید نظر دارم،برای اعتراض حتما باید هرچی دفاعیات دارم تقدیم کنم یا میتوانم برم اعتراض بزنم به رای و قبل از زمان نظارت دفاعیات خودمو تقدیم کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ریسک نکنید .‌هرچه دفاع دارید درلایحه تجدیدنظرخواهی اعلام کنید

در زمان اعتراض لایحه تجدیدنظر خواهی رو میتوانید ضمیمه کنید و اعتراض کنید و لایحه تجدیدنظر رو پس از اخطار رفع نقص به شعبه بدوی بدید تا به ضمیمه پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال بشود