اظهارنامه عدم تمکین داده و خواسته که من به اون شهر برم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #99015505

سلام همسر من الان ده ماهه که منزل رو ترک کرده و محل کارش رو به شهر دیگری برده و هرچه تماس تلفنی خودم و خانواده ام میگیریم جواابی نمیده دو تا بچه دارم که دو ماهی یکبار بهشون سر میزنه تقریبا ۴۰ روز یکبار هم ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومن میده بهم که اونم یارانه ای که میگیره طی پیامی شروط من واسه طلاق توافقی را پرسید ولی سه بار هم اظهارنامه عدم تمکین داده و خواسته که من به اون شهر برم در صورتی که من محل کار و زندگیم رو تغییر ندادم اون رفته چه کار باید کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعیین محل زندگی با شوهر می باشد و اگر حق تعیین محل زندگی به شما داده نشده است بایدبه محلی که شوهر تعیین کرده مراجعت نمایید مگر انکه اثبات نمایید ان محل از نظر شان و منزلت در حد شما نمی باشد و یا زوج به قصد اذیت اقدام به تعیین ان محل نموده است