اگه اعسار قبول بشه به نفع منه یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۰ #99006057

سلام شوهرم محکوم به پرداخت ۲ سال نفقه ی معوقه در دوران عقد بابت حق حبس م.۱۰۸۵ من شده و حکمش قطعی شده و برای پرداختش اعسار داده. سوالم اینه که در چه صورتی من میتونم از حق طلاق استفاده کنم؟ اگر قسط بندی بشه و پرداخت کنه چی میشه نکنه چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
به استناد شروط ضمن عقد،عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه، موجب قانونی جهت درخواست طلاق از جانب زوجه می باشد و شما به استناد همین رای محکومیت میتوانید تقاضای طلاق کنید.پرداخت یا عدم پرداخت بعدی نفقه باعث اسقاط حق طلاق ایجاد شده برای شما نخواهد بود‌.
اگر اعسار زوج قبول بشه،باید بنابر اقساط تعیین شده،پرداخت صورت گیرد درصورت عدم پرداخت اقساط، اموال او قابل توقیف است و اگر مال نداشت امکان جلب او وجود دارد‌.
موفق باشید

سلام اگر اقساط را به موقع پرداخت کند به این دلیل نمیتوانید طلاق بگیرید

اگر بعد از اعسار نیز نفقه را پرداخت ننمایند برای شما حق طلاق به وجود می آید.

باسلام طلاق به جهت عدم پرداخت نفقه شرایطی داره که اگر شرایط احراز بشه میتونیدتقاضای طلاق کنیدپرداخت نفقات حق طلاق رو ساقط میکنه

باسلام
وفق ماده۱۱۲۹قانون مدنی درصورتی که زوج شش ماه ترک نفقه کند زوجه میتواند بامراجعه به دادگاه درخواست طلاق دهد.

با سلام
چنانچه شش ماه متوالی و نه ماه متناوب نفقه پرداخت نشود توسط زوج برای زوجه حق طلاق ایجاد می شود

باسلام
خیر درنفقه کیفری حق طلاق ایجاد میشود در درحقوقی ضمنا بنابر رویه برای نفقه اعسار پذیرفته نیست