اگر من در دادگاه درخواست کارشناسی بدم, میتوانند با این وضعیت تشخیص بدن که چک صادره از دوسال پیش هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #98998391

سلام خسته نباشید, یه چک دادم به شخصی بابت امانت "۲ سال پیش" حالا طرف رفته شکایت کرده که این چک را "امسال" بابت بدهی بهش دادم و چک رو با آب خیس کرده, این نکته رو هم بگم که چک ماشین نویسی شده با پرینتر چاپ شده روش و فقط امضام با خودکار بوده, ایا اگر من دردادگاه درخواست کارشناسی بدم, میتونن با این وضعیت تشخیص بدن که چک صادره از دوسال پیش هست و نه امسال؟ مچکرم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر بتوانید یا قرارداد و غیره، امانی بودن چک را ثابت کنید شما بری الذمه خواهید شد، و لاغیر محکوم به پرداخت وجه چک هستید. والسلام

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست خلاف آن را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
بستگی به شرایط برگه چک دارد ولی اگر شرایطش مناسب باشه بله

با سلام و احترام
با ارجاع امر به کارشناس احتمال احراز حقیقت وجود دارد
مضافا بر اینکه اگر رای کارشناس به ضرر شما بود میتوانید اعتراض کنید تا به کارشناسی ۳ نفره ارجاع شود و بررسی دقیق تری صورت بگیرد