اون پول واریزی کلاه برداری بوده و صرافی از من شکایت کرده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۰ #98992874

با عرض سلام و خسته نباشید
برادرم به من یک وکالتنامه داده بود جهت نقل و انتقال پول های داخل حساب اش و خودش رفته ترکیه
چند روز پیش به من زنگ زد و گفت که مقداری پول به حساب اش اومده و برو چون وکالتنامه داری از طرف من به صرافی بده که به صورت ارزی به حساب من واریز بشه
منم با وکالتنامه اش رفتم بانک و پول رو زدم به حساب صرافی و اون صرافی هم ارز کرد و ریخت به حساب اش

الان معلوم شده که اون پول واریزی کلاه برداری بوده و صرافی هم از من شکایت کرده
اون طرفی هم که ازش کلاه برداری شده به پلیس فتا رفته و شکایت هم کرده

من چیکار میتونم بکنم ؟ گناه من چیه
من فقط یک واسط بودم
من خبری از منبع پول نداشتم که
صرفا وکالت دادن و گفتن برو فلان کارو بکن

لطفا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با دلیل ثابت نمایید که واسطه بوده اید .

باید در مرجع قضایی ثابت کنید که شما نقشی در این اتهام نداشته و صرفا به درخواست برادرتان و با استفاده از وکالت نامه قانونی این کار را انجام داده اید و هیچ گونه اطلاعی از منشا پول نداشته اید.

باسلام. باید ادعای خود مبنی بر بی اطلاعی واقدام بر اساس وکالت نامه را اثبات نمایید.

دلایلی مبنی بر واسطه بودن باید ارائه نمایید

با سلام. باید به مرجع قضایی ثابت کنید که شما نقشی در این اتهام نداشته و صرفا به درخواست برادرتان و با استفاده از وکالت نامه قانونی این کار را انجام داده اید و هیچ گونه اطلاعی از منشا پول نداشته اید.

باسلام .با دلیل ثابت کنید که واسطه بوده اید .

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .