اگر فیش واریز جعلی درست کنم؛ مجازات داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۲۶۷ #98987199

سلام یه سوال درباره ی جرایم اینترنتی داشتم یه شرکتی اگهی جذب نیرو زده بود و خانواده ام احتمال میدادن که شرکته کلاهبرداریه منم میخاستم به پلیس فتا گزارش کنم که مطمئن شم واقعیه یا نه ولی یه مدت بیخیالش شدم ولی نیاز به کار داشتم بهشون پیام دادم و گفتن که باید مبلغ ۳۸۰۰۰ تومن براشون واریز کنم منم شک داشتم که که نکنه حسابمو هک کنن برای همین فیش واریزی جعلی درست کردم براشون فرستادم بعد یروز بهم پیام دادن که ازم شکایت میکنن به جرم کلاهبرداری ولی من پولی ازشون نگرفتم
خواستم نظرتونو بدونم که میتونن ازم شکایت کنن با این که من ۱۵ سالمه
اگ میتونن مجازاتش چیه

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به این سوال به دو صورت میشه جواب داد

اولا اگر شما در قبال این فیش واریزی مال و یا خدماتی دریافت کردید پس شما مرتکب جعل و کلاهبرداری شده اید دوما درسته هدف و قصد شما برای ارتکاب به این جرم نبوده ولی صرف این ادعا کافی نیست.
درسته شما ۱۵ سال دارید ولی رافع مسئولیت کیفری نمی باشیدنمیباشید و در صورت مسلم شدن ارتکاب به این جرم طبق قانون تشدید مجازات مرتکبین به ارتشا و اختلس به یک تا هفت سال محکوم میشوید و اگر فقط جعل شما ثابت گردد سه تا ده سال مجازات میگردید.

سلام یکی از عناصر کلاهبرداری بردن مال غیر است بنابراین با توجه به اینکه شما مالی از آنها اخذ نکردید شکایت کلاهبرداری در خصوص شما موضوعیت ندارد.

برای اثبات جعل بودن یا نبودن باید اصل فیش حقوقی هم دست طرف باشه ... اگر اصل فیش حقوقی که جعل شده توسط شما پاره شده و در دست کس دیگری نیست و در آزای اون فیش هم پولی نگرفتین که بشه تحصیل مال نامشروع . به نظر نمی رسد دچار مشکل شده باشید .