اختلاف در شراکت کار و سرمایه را چگونه حل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۰ #98968075

با سلام.بنده شراکتی رو قبول کردم در کار عکاسی که قرار شد کار از من باشه و سرمایه از نفر دوم. به علت دوستی دیرینه متاسفانه قراردادی ننوشتیم. قرار بر این بوده که کار از من باشه و سرمایه از او. حال شخص دوم ادعا می کند که خرید تخته شاسی و کاغذهای مصرفی و جوهر و.. برای کار جز این موارد نیست و فقط خرید دستگاه پرینتر و دوربین و... را به عهده داشته و حال نصف مبلغ خرج شده برای آن دسته از اجناس را دارد.
آیا این درست است؟ من دوستی دیرینه دارم ولی شب و روز زحمت کشیدم از طرفی شخص دوم در این مدت باعث چند ضرر بزرگ هم شده که با مقاومت من باز هم رای به تصمیمات اشتباه ایشان دادم در حالی که هیچگونه تجربه ای در کار نداشته و متضرر شدیم. آیا در قرارداد بین دو نفر که سرمایه از یک نفر و کار از یک نفر، اینگونه دسته بندی اقلام درست است یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمائید شدیدا تحت فشارم و م یخوام مشکلم حل بشه خواهشمندم راهنمایی بفرمائید؟! سپاس از لطف شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی طبق قرارداد عمل نمایند و هزینه ها با شما نیست .
میتوانید جهت حل اختلاف به داوری مراجعه نمایید .