گرفتن شناسنامه برای اتباع افغانی با 4 فرزند به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۰ #98966801

با سلام بنده از اتباع افغانی متولد ایران هستم
۳۵سال سن ودارای همسر و۴فرزند میباشم دارای گذرنامه وپروانه اقامت به مدت ۸سال هستم مدرک تحصیلیم دیپلم علوم انسانی است در سال۷۶ پدر ومادر خود را در سانحه تصادف از دست دادم اکنون در کشور افغانستان هیچ کس وکاری ندارم اگر امکان دارد میخواهم تابعیت جمهوری اسلامی ایران را بگیرم لطفا راهنماییم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید تابعیت ایران را اخذ نمایید

با درود فراوان
بایستی با اداره مهاجرت گفتگو کنید اگر راهی داشته باشد به شما میگویند .