بنده نخوانده متن تایپ شده را امضا و انگشت زدم چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۲۰۱ #98953

با سلام
بنده ۳ماه پیش ملکی را معامعله کردم و فروشنده‌ پشیمان شد و گفت فسخ کنیم و من قبول نکردم و املاک هم از بستگان فروشنده بود
روزی که رفتیم بنگاه که صحبت کنیم بنگاه گفت صورتجلسه کنیم
بعد گفت امضا کنیم ۲تا کاغذ گذشت برگه رو را خواندم فک‌کردم که زیرشم همان است
حالا که شکایت الزام به سند کردم فروشنده یک‌ برگه ارایه داده دادگاه که امضا انگشتم پاسه که ما معامعله را فسخ (اقاله) کردیم
ولی حقیقتا اینا من گول زدن برگه زیری متن فسخ بوده که من اشتباه کردم نخوندم حالا میشود به عنوان جعل یا چیز دیگه شکایت کرد؟؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اثبات فریب باید به مفاد متن تنظیمی پایبند باشید

باید بتوانید به نحو مستند و موجهی اثبات کنید که از روی اشتباه و بدون قصد آن برگه را امضا کرده اید و الا باید به مفاد آن پایبند باشید

شما باید متن را ابتدا مطالعه میکردید سپس آنرا امضا میکردید لذا در حال حاضر بعید به نظر میرسد که شکایت شما نتیجه ای داشته باشد.