شکایت از همسایه متخلف چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #98935731

سلام
ببخشید ما چند وقته که مستاجری برای همسایمون اومده چنتا جوونن ظاهر مودب ولی بعد از مدتی متوجه رفت و آمدهای مشکوک شدیم تا اینکه متوجه شدیم تولید مشروب دستساز دارن و با عرض شرمندگی اونجا رو تبدیل به خانه فساد کردن و زنهای معلوم الحالی رفت و آمد میکنن
خواستم ببینم چطور میتونم نسبت به این موضوع اعتراض و شکایت بکنم ولی اسمی ازم نباشه چون از تبعاتش استرس دارم و فکر آسایش خانواده ام هستم
در ضمن خونه ها شخصیه و آپارتمان نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با کلانتری محل صحبت و ایشان را در جریان بگذارید

سلام بهترین راهکار تنظیم استشهادیه محلی و متعاقبا گزارش امر به پلیس ۱۱۰ می باشد

با سلام و احترام
از طریق استشهادیه محلی اقدام نمایید.

استشهاد جمع کرده و به کلانتری گزارش داد

بهتر است در صورت اعتراض همه همسایگان استشهادیه محلی تنظیم و به کلانتری ارایه دهید
میتوانید مالک خانه را ملزم به بیرون کردن مستاجر خود نمایید
میتوانید در صورت حضور خانم ها در منزل مجردی این جوانان بطور نامعلومی با پلیس ۱۱۰ تماس و گزارش دهید