ربودن خودرو توسط همسر آیا شامل سرقت میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۴ #98933335

سلام وقت بخیر بنده حدود یکسال پیش وکالتنامه فروش بلاعزل خودروی خودم رو به همسرم دادم ولی هیچ بیع یا شرط معوضی نبوده حالا همسرم باتفاق مادرزنم و یک شخص دیگه ماشین رو ربودن و ادعا میکنند که ماشینو فروختیم و همچنین اقدام به دادخواست طلاق و مهریه هم کردند توضیح و توجیح شون اینه که چون وکالتنامه بنامش بوده اختیارشو داشته، درحالی که هنوز سند رسمی خودرو+پلاک+برگ سبز بنام من بوده و ماشین کاملا در اختیار و تصرف من بوده حال پرسشم اینه که عمل انجام شده میتواند مصداقی از بزه سرقت تعریف شود؟؟ اقدام به رجوع از هبه برای استرداد خوردو هم با فروض فروش ماشین امکان پذیر نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب مفاد وکالتنامه باید مطالعه شود تا بتوان به صورت کامل پاسخ شماره داد

سلام موضوع منوط به مفاد وکالتنامه شما دارد
بحث از هبه منتفی است و چون وکالتنامه داشته استناد به سرقت چندان موثر نخواهد بود مگر آنکه احراز شود عمل انتقال خودرو توسط فردی غیر از وکیل صورت گرفته باشد

با توجه به وکالتی که به ایشان اعطا کردید اقدام ایشون سرقت تلقی نخواهد شد. می توانید ثمن معامله را مطالبه نمایید

باسلام
فرمودین وکالت فروش دادین پس سرقت معنایی ندارد وشما می توانید نسبت به ثمن معامله دادخواست مطرح نمائیدومعامله صحیح می باشد درضمن عقد هبه هم نیامده که رجوع به هبه نمائید

باسلام
در صورت فروش خودرو معامله بوکالت صحیح است سرقت و رجوع از هبه امکان ندارد ولی در مورد ثمن معامله دادخواست حقوقی مطرح شود

سلام وقتی وکالت دادید پس یعنی بیع یا هبه و یا... منعقد شده و ایشان سارق محسوب نمیشوند و اگر ماشین را فروخته باشند ، رجوع از هبه هم موضوعیت ندارد

با سلام و احترام ؛ کاربر عزیز در ابتدای سوالتون فرمودید به همسرتون وکالتنامه فروش بلاعزل خودرو رو داده اید لذا با وجود این موضوع عنوان سرقت منتفی و قابل طرح نمی باشد ، ضمن برسری موارد امکان رجوع از هبه در دادگاه حقوقی قابل پیگیری است.