خانمی کارت عابر بانکم را سرقت و با آن کلاهبرداری کرده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۹ #98932547

س... اکبر ....با کد ملی ...... کارت عابر بانک بنده را سرقت نموده و با آن کلاهبرداری کرده فیلمش هنگام خرید سکه با دستور قاضی از طلا فروشی گرفتم و در آگاهی پروند کلاهبرداری داشت اما نتوانستن دستگیرش کنن قاضی پرونده من اول احضارش کرد نیامد و بعد جلب ورود به مخفی گاه و منزل در شبانه روز را صادر کرد ولی نوشته۱-سوابق نامبرده ذکر شود.۲-چنانچه دارای سابقه در ضمینه شکایت مطروحه دارد به اتهام سرقت عابر بانک راسا جلب گردد چگونه بفهمم سابقه دارد یا ندارد آیا متهم است جلب خواهد شد

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

سلام سابقه کیفری وی توسط اداره آگاهی اخذ و ضمیمه پرونده شده و به دادسرا ارسال می شود . با توجه به صدور حکم جلب معمولا حکم جلب سیار به یگان جلب اعلام می شود . در نتیجه اگر به اتهام دیگری در جای دیگر بازداشت شود ، برای این اتهام نیز به شعبه مربوطه اعزام می شود .