آیا من میتوانم همون حکم رو برای اون دو قسطی که دادم اجرایی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۲ #98924447

با سلام به یک موسسه برای ثبت نام در یک آزمون پولی رو در سه قسط پرداخت کردم ولی اون آزمون برگزار نشد من شکایت کردم پرورنده به شورای حل اختلاف رفت چون پول رو در سه قسط داده بودم و زمانی که دادگاه رای رو به نفع من داد هنوز یکی از چک ها پاس نشده بود وقتی من رای رو گرفتم دو روز بعد چکم پاس شد من هم درخواست تجدید نطر دادم چون اون موسسه اعتراض به حکم نکرد آیا من میتوانم همون حکم رو برای اون دو قسطی که دادم اجرایی کنم و برای قسط سوم منتظر دادگاه تجدید نظر باشم؟ یا باید حتما منتظر دادگاه تجدید نظر بمانم که رای کلی بدهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب اینکه درخواست تجدید نظر از جانب شما داده شده رای صادره تا قطعیت امکان اجرا نخواهد داشت و برای اجرای رای باید تا زمان صدور رای توسط دادگاه تجدید نظر صبر کنید

تارسیدگی رای درتجدیدنظروقطعی شدن آن باید صبرکنید

نخیر چون با اعتراض و تجدیدنظر خواهی حکم قطعیت خود را از دست داده فلذا لازم می نماید وفق ماده ۱قانون اجرای احکام مدنی شما منتظر صدور و ابلاغ حکم مرحله تجدید نطر باشید

خیر بدون قطعی شدن رای نمی توانید رای را اجرا منید لذا تا صدور رای قطعی از دادگاه تجدید نظر باید منتظر باشید

باسلام
بایستی حکم قطعی و لازم الاجرا گردد تا بتوانید نسبت به دریافت تمامی اقساط اقدام نمایید . اگر در بدو تنظیم دادخواست ،درخواست تامین خواسته داده باشید میتوانید به اندازه طلبتان از حساب شرکت یا مدیرعامل درحین رسیدگی به پرونده مسدود نمایید.

تا دادنامه قطعی نگردد ،قابلیت اجرا ندارد.

برای اون دوقسط چنانچه اعتراض ندادن حکم قطعی شده می توانی درخواست اجرا کنی