چطور حسابم رو باز کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۳ #98923392

سلام
خانم من درخواست نفقه و طلاق داده و نزدیک به ۳ ماه میشه حسابهای منو مسدود کرده.روز دادگاه هم نه در جلسه نفقه و نه در جلسه طلاق شرکت کرد.مشکل من حساب مسدود شدم هستش که نتونستم اقساطمو پرداخت کنم و طی این هفته بانک اقساطو از حساب ضامنهام وصول میکنه.چطور میتونم حسابمو باز کنم و اقساطمو پرداخت کنم قبل اینکه از حساب ضامنهام پولی برداشته بشه.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.میتوانید از طریق تقاضای تقسیط و پرداخت پیش قسط اول از حساب رفع انسداد کنید، در در صورتی که نگران پرداخت دین از طریق حساب ضامن ها هستید میتوانید با بانک مربوطه صحبت کنید و با کارت شخص دیگری مبلغ وام را پرداخت نمایید

سلام تقاضای تقسیط نمایید پس از پرداخت اولین فسط تقاضای رفع انسداد از حساب را بنمایید

باید نفقه را پرداخت کنید و سپس جهت باز کردن حساب اقدام کنید.

سلام در مرحله اول بفهمید علت مسدودی شما واقعا علتش چیست وچه کسی تقاضای مسدودی کرده واز نهاد صادر کننده دستور مسدودی حساب بارفع علت مسدودی،نامه کان لم یکن دستور قبلی راگرفته ونسبت به رفع مسدودی اقدام کنید

باسلام
سوال تکراری است دیروز مشاوره ارائه شد

سلام
نسبت به تعیین تکلیف بدهی معوق به همسرتون اقدام نمائید

می بایست لایحه ای ارسال و مراتب را توضیح دهید