آیا این شخص می تواند از وراث شکایت نموده و یا تقاضای ابطال گواهی را نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۴ #98904738

وراث بدون اطلاع یکی از ورثه اقدام به اخذ گواهی انحصار وراث کرده اند.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای جعل مربوط به شورای اختلاف از بابت کم کردن رقم فیش قاضی ۱۲ تا ۳ سال واز بابت دادن ان فیش به اداره به ۱۲ تا سه سال محکوم کرده میخواستم بدونم ایا میشه کاری کرد یا اینکه چجوری میشه چقدر زندان بکشع وچه راهی میشه انجام داد برای جعل ۶۰ سال زندان واینکهاین اداره شورا هیچ خسارتی ندیده

سلام
اگر نام یکی از ورثه در گواهی انحصار وراثت نیامده باشد
می تواند به درخواست گواهی حصر وراثت اعتراض نموده و تقاضای اصلاح آن از حیث درج نام خود در آن را بنمایند
و نیز می‌تواند شکایت کیفری علیه کسی که عمدا بدون معرفی او گواهی حصر وراثت گرفته است بنمایید

برای اخذ گواهی حصر وراثت نیازی به اخذ اجازه از همه وراث نیست حتی یکی از ورثه هم میتواند اقدام به گواهی حصر وراثت کند آنچه که مهم است این است که نام همه ورثه در گواهی حصر وراثت ذکر گردد در غیر این صورت فرد مرتکب جرم شده و گواهی حصر وراث را میتوان باطل کرد

اگر نام ایشان به عنوان ورثه قید نشده باشد بله می توان درخواست ابطال نمود

با سلام
هر یک از وراث به تنهایی میتوانند اقدام با اخذ گواهی انحصار وراثت نمایند و اگر اموالی بعنوان سهم الارث موجود باشد شما میتوانید با ارایه دادخواست جهت تقسیم سهم الارث خود اقدام نمایید.

با سلام
ورثه غایب میتواند ابطال انحصار وراثت را بعلت عدم ذکر نام مشارالیه نماید