در حال حاضر دلایل کافی دارم میتونم اعاده دادرسی نمایم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۷ #98904199

باسلام خسته نباشی خدمت وکلای محترم
اینجانب سال ۹۵ شیش فقره سفته سفید امضا نزد شخصی بابت معامله اقساط ماهانه قرار داده ام به مبلغ ۱۸ ملیون تومان که هر ماه ۳ ملیون تومان پرداخت نمایم
قرارداد سررسید پرداخت اینجانب طبق قرارداد از مورخ ۴/۹۵ شروع پرداخت اقساط میباشد و طبق پرینت بانکی همان مورخ کل پول بابت سفته ها پرداخت نموده ام خودش اقرار کرده است
نامبرده به صورت غیابی در شهر دیگری سفته ها را پشت نویسی کرده انتقال به شخصی دیگر در حوزه شهر دیگری اقامه دعوا نموده وهیچ ابلاعیه برای من صادر نشده بنده را محکوم کرده اموال اینجانب توقیف شده
بنده واخواهی نمودم چون دلایل کافی نداشتم قبول نشد رد دعوا نمود

مشاوره حقوقی سفته
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرم خیانت درامانت محقق شده.

به نظر جرم خیانت در امانت واقع شده و قابل پیگیری است

با اوصافی که مطرح فرمودید خیانت در امانت رخ داده به طرفیت فردی که سفته ها را در اختیارش قرار دادید به اتها مخیانت درامانت طرح دعوی کنید

باسلام
واخواهی ردشده میتوانیدتجدیذنظرخواهی نمایید

سلام و ارادت
بایستی مطالبه وجه نمایید و یا بدلیل خیانت در امانت شکایت نمایید ، مدارکتان بایستی بررسی شود .

با سلام میتوانید به طرفیت دارنده اول سفته ها، دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح نمایید.

اگر دلائل موجد حق شما در زمان واخواهی موجود بوده و بکار نبردید مرجع اعاده دادخواست شما را رد می کنند ولی اگر دلائل جدیدی بوده بایستی ثابت نمایید که در حین واخواهی از وجودشان مطلع نبودید یا در دسترستان نبوده است که دادگاه قرار قبولی اعاده دادرسی تان را بپذیرند البته موعد بیست روزه درخواست اعاده دادرسی از زمان یافتن مدارک هم مورد توجه مرجع رسیدگی کننده است.
البته لازم به ذکر است سفته سند تجاری محسوب می شود و اگر دارنده دوم از وقوع اتفاقات مابین شما و دارنده اول سفته ناآگاه بوده شما علیه ایشان نمی توانید دعوایی را مطرح کنید و شما و دارنده اول در مقابلش ضامن پرداخت هستید. در این وضعیت بهتر است به جای اعاده دادرسی که به احتمال بالا رد می شود نسبت به دارنده اول از باب دارا شدن بلا وجه دادخواست تنظیم نمایید و یا علیه ایشان به جرم خیانت در امانت شکایت نمایید هر چند در خصوص مورد اخیر احتمال رد به دلیل مرور زمان شکایت وجود دارد.