چطور حق طلاق رو به مرحله اجرا برسونم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۳ #98894528

باسلام و وقت بخیر
بنده درخواست طلاق یک طرفه از طرف زوجه دادم و با توجه به پرونده رای به نفع من صادر شد و چون شکهرم خارج کشور هست این رای غیابی بود و مدتی که دادگاه گف هم سپری شد حالا رفتم که قطعیش کنم میگن چون غیابی بوده و شوهرت نیست یا جواز کسب یا فیش حقوقی بیار که متاسفانه هیچ کدوم رو نتونستم پیدا کنم حالا من چیکار کنم یکه ماه مونده از مهلتم و کسی رو ندارم جواز یا فیش حقوقی داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اجرای احکام غیابی منوط به سپردن تامین مناسب می باشد

با سلام برای اجرای رای غیابی سپردن تامین ضروریست

با سلام برای اجرای رای غیابی باید تامین داده شود و باید حتما تقدیم کنید

بادرودوسلام برای اجرای رای غیابی بایستی تامین مناسب سپرد.

سلام
رای غیابی صارد شود برای ارجاع باید تامین سپرده شود

برای اجرای حکم غیابی سپردن تامین ضرورت دارد

با احترام برای اجرای رای غیابی باید تامین مناسب سپرد