آیا بعد از فوت پدر،پسر میتونه ادعایی برای سهم ارثش داشته باشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۹ #98888164

سلام.
اگر در حین حیات پدر،پسر مکتوب بنویسه و امضا کنه که سهم ارث خودشو دریافت کرده و بعد از فوت پدر از ارث سهمی نمیبره

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همچین چیزی اصلا قانونی نیست چرا که ارث زمانی به وجود می‌آید که شخص فوت می‌کند و تمام مطالبات و هزینه کفن و دفن او داده می‌شود و آنچه باقی می‌ماند جزو ما ترک است همچنین چیزی بار حقوقی ندارد

وقت بخیر
ارث برای زمانی است که مورث فوت نماید و تا قبل از فوت چیزی به نام ارث نداریم و چنین نوشته ای مشمول سهم الارث نمیگردد و فرد میتواند برای ارث خویش اقدام نماید .

با درود. چون سهم الارث مورث هرکس بعداز فوت مورثش محقق میشود،پس پسر نمیتواند حقی که در اون تاریخ ایجاد و محقق نشده ؛خودش را محروم نماید. پس بعداز فوت پدرش؛میتواند بعنوان ورثه سهم الارث خودش را مطالبه نماید.

باسلام. بله، می تواندارث خودرادریافت کند

با سلام
نظر به اینکه ارث بعد از فوت مورث محقق میگردد لذا شما مشمول مطالبه سهم الارث خواهید بود

درود بر شما .ارث زمانی به وجود می اید که فرد مالک مال فوت کند در زمان که زنده هست واگذاری هر مالی با اراده خودش انجام میگردد و هر مدرکی دال بر دریافت سهم ارث فاقد اعتبار است

زمانی که پدر در قید حیات است ماترکی وجود ندارد که بتوان اقرار به دریافت کرد، بنابراین بعد از فوت پدر می‌توان سهم الارث را مطالبه کرد.