مالک همان یک واحد اعلام می کنه هزینه راه پله و غیره به من مربوط نمیشه، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۹ #98885264

با سلام
احتراما، آپارتمان ما ۷ واحد است ۳ طبقه هر کدام ۲ واحد ویک واحد که سازنده موقع ساخت جریمه خلافی داده و از پارکینگ که همکف است کم کرده و یه واحد ۶۰ متری در آورده و هیچکس پارکینگ اختصاصی ندارد و کلا پارکینگ و حیاط مشاع است و درب ورودی این واحد از حیاط می باشد حال سوال این است چون آپارتمان فاقد آسانسور است و از طرفی ساخت سال۸۳ می باشد خیلی کثیف و داغونه که با تصمیم جمعی قرار شد در محل داک نورگیر آسانسور تعبیه گردد و تعمیرات کلی هم در آپارتمان منجمله سرامیک کردن پارکینگ ودیوارها و ایزوگام صورت پذیرد و قرار بر این شد هزینه آسانسور مابین ۶ واحد تقسیم و هزینه تعمیرات بر ۷ واحد تقسیم گردد حال مالک همان یک واحد اعلام می کنه هزینه راه پله و غیره به من مربوط نمیشه و از طرفی هم دو تا دوچرخه اورده گذاشته پارکینگ و میگه جلوی انباری خودمه . در ضمن از ۷ واحد بصورت نبوتی ۵ واحد در پارکینگ ماشین پارک می کنند و ۲ واحد در حیاط که البته ایشون علیرغم تاکید مالکین برای استفاده از پارکینگ به دلایل شخصی یکی از ۲ ماشینی است که در حیاط و جلوی در خودش پارک می کنه و دلیل عدم همکاریش رو هم همین می دونه و میگه من تو پارکینگ پارک نمی کنم و هزینه هم نمیدم و ما حتی به راضی شدیم که ایشون اقرارنامه بدن ازشون اصلا پولی نگیریم که این را هم قبول نمی کنند لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قوانین آپارتمان نشینی ، مدیر ساختمان با تصمیم اکثریت ساکنین و مالکین می تواند نسبت به بازسازی و تعمیرات و غیره در مشاعات ساختمان اقدام نماید لذا عدم پرداخت هزینه ها از سوی یکنفر از ساکنین با صورتجلسه سایرین و طرح دعوی، الزاماتی را برای شخص خوانده ، بدنبال خواهد داشت ضمن اینکه عدم بهره مندی از برخی امکانات رفاهی در مشاعات نیز توسط فرد خاطی از آثار عدم همکاری است.

حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمت های اختصاصی از مخارج قسمت های مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هائی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیربنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یااینکه مالکان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق تعهدات و مخارج پیش بینی کرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است.

با سلام، الزام ایشان را از طریق دادگاه بخواهید

باسلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با رضایت تک تک مالکین امکان تقسیم می باشد .

با سلام
هزینه های اضافی بر ساخت مثل آسانسور و .... با رضایت تک تک مالکین امکان تقسیم دارد. ولی هزینه های جاری مثل تعمیرات جزیی و تمیز کاری برعهده همه ساکنین مگر اینکه خلاف این را قبلا توافق کرده باشند.