جرم مزاحمت تلفنی در حد چند پیامک را چگونه پیگیری نمایم و مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۸ #98876182

باسلام.

چند روزی است که یکنفر به همسر من در تلگرام پیام میداد که ما مسدود کردیم بعد از آن از طریق پیامک پیام میداد که متوجه شدیم همسایه هست که در محله سوپر مارکت دارد.

امروز رفتم که هم مطمین شوم خودش هست هم بگم چرا مزاحم میشود که وقتی رفتم مغازش به گوشیش زنگ زدم دیدم بله خودش هست گفتم چرا مزاحم شدی که جواب سر بالا داد و بعد داد و بیداد راه افتاد و من زنگ زدم ۱۱۰ آمد و صورتجلسه کرد.

ولی چون الان همسایه ها بد فکر میکنند در مورد همسر من میخواهم پیگیر ماجرا شوم و مزاحم به سزای اعمالش برسد.

لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

بایستی شکایت کیفری برای ایجاد مزاحمت نمایید و مجازات حبس و شلاق دارد .

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به شکایت کیفری مبنی بر مزاحمت تلفنی را مطرح نمایید هم چنین میتوانید پرینت پیامک ها را استعلام. بگیرید.

طرح شکایت مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک کنید و مجازات آن مطابق ماده ۶۴۱ کتاب پنجم تعزیرات قانون مجازات اسلامی ۱ تا ۶ ماه حبس میباشد

جرم مزاحمت حتی با همان چند پیامک هم محقق شده و قابل تعقیب کیفری است.

باسلام
بامراجعه به دفتر خدمات قضایی به اتهام مزاحمت تلفنی از وی شکایت کنید

مزاحمت تلفنی موضوعی است که علاوه بر امکان پیگیری از سوی شرکت مخابرات، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری نیز قابل پیگیری است. برای این کار کافی است به دادسرای محل سکونت یا کار خود یعنی جایی که مزاحمتدر آنجا رخ داده مراجعه کنید. داشتن نامه‌ای از مخابرات نیز می‌تواند باعث سرعت در کار شود.