۹ ماه قبل از اجرای مهریه ۱ دانگ از منزل را به مادرم ارجاع دادم،اقدام من فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۳ #98867983

با سلام

۲۵ سال قبل مادرم ۱/۵ دانگ از منزل مسکونی اش را به نام من واگذار کرد،بنده نیم دانگ آن را ۵ سال پیش هنگام ازدواج به نام همسرم زدم بعلاوه ۷۰۰ عدد سکه تمام بهار،۱۳ ماه پیش با در خواست مادرم یک دانگ خودم را به مادرم ارجاع دادم،ولی زمان انتقال سند قطعی و صدور سند جدید ۳ ماه طول کشید،حال همسرم درخواست ۷۰۰ سکه مهریه خود را از طریق اداره ثبت کرده،من هم هیچ ملکی ندارم.

سوالم اینه برای اعلام اعسار با توجه به نیاز به اعلام کلیه معاملات یکسال گذشته،اقدام من فرار از دین محسوب میشود؟
و همسرم میتواند با اعلام فرار از دین یک دانگ را از مادرم پس بگیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود انتقال صحیح است

سوالم اینه برای اعلام اعسار با توجه به نیاز به اعلام کلیه معاملات یکسال گذشته،اقدام من فرار از دین محسوب میشود؟
خیر
و همسرم میتواند با اعلام فرار از دین یک دانگ را از مادرم پس بگیرد؟
خیر
موفق باشید

سلام خیر . جرم نیست و انتقال صحیح است .