کسر از آمار پرونده چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۹ #98847402

سلام. چند ماه پیش از من مقداری پول به صورت اینترنتی سرقت شد. شکایت کردم. پس از یک مرحله مختومه شدن و اعتراض به دادگاه کیفری و به جریان افتادن مجدد پرونده الان در سامانه عدل ایران نوشته" نسبت به شکایت م.ش. از ف.پ مبنی بر کلاهبرداری کسر از آمار" مفهوم این جمله چی می تونه باشه؟ هیچ پیامکی هم برای من نیومده.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص پرونده تصمیم نهایی گرفته شده است.

با سلام
یعنی اینکه در خصوص پرونده تصمیم گیری شده و از آمار کسر شده

درود
پرونده از امار شعبه مربوطه خارج شده است .

درود
از شعبه مربوطه کسر شده.

یعنی پرونده مختومه شده و از آمار کسر شده است و یا اینکه عدم صلاحیت صادر شده به طور کلی با مراجعه به شعبه باید علت را جویا شوید

با درود پرونده دیگر در دست رسیدگی آن شعبه نیست.

یعنی در خصوص پرونده تصمیم نهایی گرفته شده و از آمار شعبه کسر گردیده است