چگونه میتوانم حکم جلب ایشان را از مراجع قانونی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۱ #98833709

حدودا ۷ ماه هست که شوهرم مرا به بهانه کرونا گرفتنم از خانه بیرون کرده است و بعد از شکایت نفقه قرار ماهیانه صادر شده ولی پرداخت نمیکند

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوج حداقل ۶ ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا ننماید زن می تواند تقاضای طلاق کند. محکومیت کیفری تــــرک انفاق شوهـــر به بیش از ۶ ماه نیز به زوجه امکان طلاق و استفاده از این شرط را می دهد . و پس از شکواییه کیفری و استعلام سه گانه ، درخواست جلب دهید.

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید و حکم علیه ایشان اجرا خواهد شد و النهایه جلب صادر می‌گردد.
حساب های ایشان و اموال نامبرده قابل توقیف است

باسلام
به اجرای احکام مراجعه کنیدو عدم پرداخت اقساط رااعلام
کنید و خواستار صدور دستور جلب شوید

سلام
به جرم ترک انقاق میتوانید شکایت کنید . اما جلب نمیتوانید بگیرید به دلیل شرایط پیش امده

اگر مالی دارد توقیف نمایید و از ایشان به حرم ترک انفاق شکایت نمایید.

به جرم ترک انفاق علیه ایشان می توانید شکایت کنید

اگر مالی دارد می توانید توقیف کنید
جلب ممکن نیست