آیا دختر عمو میتونه بره ملاقات پسرعموی زندانی؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۴۱ #98812259

شرمنده مزاحمتون شدم میخاستم لطف کنین به سوالاتم جواب بدین شرمنده برای کسی که بخاطر دعوا و چاقوکشی زندانش با اعتراض از ۵ سال اومده به ۶ ماه باید چقدر زندان بکشه؟ آیا دختر عمو میتونه بره ملاقات پسرعمو؟ اگه میتونه باید چه مراحلی انجام بده؟شرمنده واقعن گیرم ممنون میشم جواب سوالمو بدین زودتر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاقات زندانی صرفا در خصوص اقوام درجه یک می باشد لاکن یا درخواست به قاضی و در صورت موافقت وی می توانید ملاقات داشته باشید

با سلام
همانطور گه اشاره نمودید از ۵ سال به ۶ ماه تنزل پیدا کرده و صرفا همین ۶ ماه را حبس خواهد شد و اگر سابقه استفاده از ازادی مشروط را نداشته باشد میتواند با تحمل یک سوم از جبس خود با داشتن شرایط از آزادی مشروط استفاده نماید .
طبق قانون صرفا اعضای درجه یک حق ملاقات را خواهند داشت حال شما میتوانید این ملاقات را از دادرس تقاضا نمایید و در صورت موافقت دادرس هیچ مانعی نخواهد داشت .

با سلام
امکان ملاقات وجود ندارد مگر اینکه محرمیتی وجود داشته باشد و به نوعی جز افراد درجه اول باشند

سلام
خیر، به دلیل اینکه محرمیتی بین شما وجود ندارد نمی‌توانید به ملاقات بروید.

سلام خیر نمیتونه چون نامحرم هستید

سلام خیر نمیتواند ملاقات فقط از خانواده درجه یک پذیرفته میشود

با سلام
دختر عمو درخواست ملاقات را به دادرس صادر کننده حکم محکومیت تقدیم مینماید لیکن در صورت قبولی دادرس میتوان به ملاقات پسر عمو به ندامتگاه مراجعه نمود