آیا میتوانند از عکس کارت ملی من سواستفاده کنند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۱ #98782575

سلام من چند روز پیش در تلگرام کانال هایی بود که با اد کردن ممبر پول دریافت میشد و من بعد ازینکه اد کردم و به مرحله ی پرداخت رسید مدیر اون ۶ تا کانال از من عکس کارت ملیمو خواستن و من فرستادم ولی واریز نکردن و خبری ازشون نشد درسته الان کانال ها و تلگرامشون و عکس اشخاص رو سیو کردم ،الان سوال من اینه آیا میتونن سواستفاده کنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر بزه ای احتمال دارد ،اینکه ذهن بزهکار را بتوان پیش بینی کرد امری غیر ممکن است

به هر حال بعید نیست دوست عزیز

سلام
سواستفاده از مدارک هویتی بعید نیست

بله صد در صد توصیه میشود در نگهداری از اسناد شخصی دقت لازم را داشته باشید.

باسلام و درود بله امکان پذیر می باشد.

بستگی به نوع سواستفاده دارد.

سلام
همواره احتمال سواستفاده از این موارد هست